Midnight Sun (filem 2018)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Midnight Sun
Gambar:Midnight Sun 2017.jpg
Poster film
Disutradarani Scott Speer
Diprodhuseri
  • Jen Gatien
  • John Rickard
  • Zack Schiller
Ditulis déning Eric Kirsten
Adhedhasar Taiyou no Uta
déning Kenji Bandō
Dibintangi
Dimusiki Nate Walcott
Sinématografi Karsten Gopinath
Dibesut déning
  • Michelle Harrison
  • Tia Nolan
Perusahaan
prodhuksi
  • Boies / Schiller Film Group
  • Rickard Pictures
Dibabar déning Open Road Films (Amerika Serikat)
Studio Canal (Inggris)
Tanggal metu
  • Maret 23, 2018 (2018-03-23) (Amerika Serikat)
Suwéné
91 Menit[1]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Kalarisan $7.6 Juta[2]

Midnight Sun nggih punika filem drama romansa saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2018. Filem punika kaarahaken déning Scott Speer adhedhasar saking skénario anggitanipun Eric Kirsten, kapundhut saking filem JepangTaiyou no Uta (kababar taun 2006) pakaryanipun Kenji Bandő. Wondéné para juru paraga ingkang kapracaya maragani filem punika antawisipun Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger lan taksih kathah malih. Filem kababar ing surya 23 Maret 2018 kagem sagung pamirsa ing negari Amérikah Sarékat. Dumugi surya 31 Maret 2018, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $7.6 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Midnight Sun"". AMC Theatres. Dijupuk February 21, 2018. 
  2. "Midnight Sun (2018)". Box Office Mojo. Dijupuk March 29, 2018. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]