Menyang kontèn

Mayangan, Kutha Prabalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Mayangan, Prabalingga)
Mayangan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMayangan
Mayangan kapernah ing Jawa Wétan
Mayangan
Mayangan
Mayangan kapernah ing Indonesia
Mayangan
Mayangan
Koordhinat: 7°44′58″S 113°13′39″E / 7.74944°S 113.22737°E / -7.74944; 113.22737Koordhinat: 7°44′58″S 113°13′39″E / 7.74944°S 113.22737°E / -7.74944; 113.22737
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaPrabalingga
Kodhe laladan
administrasi
35.74.03

Mayangan iku kacamatan ing Kutha Prabalingga.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.