Maury Povich

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maury Povich
Maury Povich.jpg
Povich, 2006
Lair Maurice Richard Povich
(1939-01-17) Januari 17, 1939 (umur 80)
Amérika Sarékat Washington, D.C., Amérika Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya Maurice Richard Povich
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1986-2011
Sana jaringan http://www.mauryshow.com/

Maurice Richard "Maury" Povich (lair ing Amérika Sarékat, 17 Januari 1939; umur 80 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]