Maury Povich

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maury Povich
Maury Povich.jpg
Povich, 2006
LairMaurice Richard Povich
(1939-01-17) Januari 17, 1939 (umur 80)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Washington, D.C., Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaMaurice Richard Povich
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1986-2011
Sana jaringanhttp://www.mauryshow.com/

Maurice Richard "Maury" Povich (lair ing Amérikah Sarékat, 17 Januari 1939; umur 80 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]