Martin Suryajaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Martin Suryajaya (lair ing Semarang, Jawa Tengah, 11 Maret 1986; umur 33 taun) panjenengané dadi salah siji tokoh kanthi misuwur minangka buku-buku kang kacipta kaya ta Imanensi lan Transendensi (2009) uga Alain Badiou lan Masa Depan Marxisme (2011). Panjenengané uga misuwur minangka panyerat kritik kabudayan kang sregep sajeroning polemik kaliyan Goenawan Mohamad sajeroning Marxisme. Tulisan-tulisané bisa kalacak déning e-jurnal Indoprogress tumuju misuwur ning kulawarga kang demen filsafat Marxisme.