Martin Kelly

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taun 2010 ndhik tim Liverpool

Martin Ronald Kelly (lair 27 April 1990;umuré 26 taun) iku sakwijining juru main bal-balan sing berkewarganegaraan Inggris lan tau main ndhik Crystal Palace dadi bèg.

Kelly iku produké Akademi Liverpool lan wis gabung wiwit umuré pitung taun[1], tau disilihné ana ing  Huddersfield Town taun 2009 kanggo nambah jumlah pengalamané main[2]. Ndèk taun 2014 areké pindah ana ing Crystal Palace F.C. lan tanggal 26 Mèi 2014 areké melok tetandhingan bal-balan kekancan nglawan Norwégia. Bulan [[November taun 2015 areké dadi pahlawan kanggo kemenangané Crystal Palace F.C. wektu nglawan klubé ndisik ya iku Liverpool nanging areké ora gelem ngrayakno golé.[3] Ndèk taun 2016 iki areké orak melok kejuaraan Eropa sing dionokno ndhik Perancis.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Hunter, Steve. "Kelly out to emulate Stevie". Liverpool FC. Dijupuk 22 February 2012. 
  2. "Defender joins Terries on loan". Liverpool F.C. 26 March 2009. Dijupuk 28 October 2011. 
  3. "Martin Kelly refuses to celebrate Crystal Palace goals in win over old club Liverpool". www.dailymail.co.uk. Dijupuk 10 August 2016.