Mamboro, Sumba Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Mamboro, Sumba Tengah
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sumba Tengah {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Mamboro iku kecamatan ing Kabupatèn Sumba Kulon Provinsi Nusa Tenggara Wétan. Kacamatan iki asalé kalebu Kabupatèn Sumba Kulon, nanging kanthi anané pamekaran wewengkon Sumba Tengah, sabanjuré miturut Undhang undhang RI nomer 3 taun 2007,[1] kecamatan iki dadi ana ing sangisoré Kabupatèn Sumba Tengah.

Rujukan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Sumba Tengah