Menyang kontèn

Mackenyu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Mackenyu
Mackenyu (2023)
Jeneng lair真剣佑
LairMackenyu Maeda (前田 真剣佑?)
(1996-11-16) Novèmber 16, 1996 (umur 27)
Los Angeles, California, Amérika Sarékat
Jeneng liyaMackenyu Arata
Mackenyu Chiba
J.J. MacKenyu
PakaryanAktor
Taun aktif2005–saiki
AgènAsian Cinema Entertainment
Wong tuwa
DulurJuri Manase
Gordon Maeda
Sana jaringanwww.mackenfamily.jp

Mackenyu Maeda (lair ing Los Angeles, 16 Novèmber 1996; umur 27 taun), dikenal kanthi profesional kanthi jeneng Mackenyu Arata utawa mung Mackenyu, yaiku aktor Jepang.[1][2][3] Dheweke putra saka aktor lan seniman bela dhiri Sonny Chiba. Mackenyu dadi misuwur sawise nggambarake Arata Wataya ing trilogi live-action Chihayafuru ing taun 2016, lan dheweke entuk penghargaan 40th Japan Academy Newcomers of the Year Award ing 2017. Dheweke wiwit nggambarake karakter ing akeh adaptasi liyane saka seri manga populer, kalebu JoJo's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable Chapter I (2017), Tokyo Ghoul S (2019), penjahat Yukishiro Enishi ing Rurouni Kenshin: The Final (2021), protagonis Pegasus Seiya ing Knights of the Zodiac lan Roronoa Zoro ing seri Netflix One Piece (2023).[4][5][6]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. [1]
  2. [2]
  3. [3]
  4. "Mackenyu News & Biography" (ing basa Inggris). Empire. 2023-10-07. Dibukak ing 2023-10-07.
  5. "In conversation with Mackenyu" (ing basa Inggris). numeromag.nl. 2023-08-31. Dibukak ing 2023-10-30.
  6. "7 Things You Didn't Know About Mackenyu Arata" (ing basa Inggris). GEM TV Asia. 2023-10-07. Dibukak ing 2023-10-30.

Pranala njaba[besut | besut sumber]