MI Tarbiyatusy Syubban Kalimulya, Jakenan, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
MI Tarbiyatusy Syubban Kalimulyo Jakenan
Data Sekolah
Madeg: 1957
Nomer Statistik: 1123311809075
NPSN: 20316816
Kabupatèn: Pati
Provinsi: Jawa Tengah
Alamat Lengkap: Désa Kalimulya, Kacamatan Jakenan, Kabupatèn Pathi, Jawa Tengah
Kepala Sekolah: Shohibi
Rentang Kelas: I, II, III, IV, V, VI
Gunggung Siswa: 76
Kurikulum: KTSP
Shohibi, Kepala MI Tarbiyatusy Syubban sajeroning sawijining acara
Siswa MI Tarbiyatusy Syubban lagi ngayahi tès

MI Tarbiyatusy Syubban Kalimulya Jakenan, Pathi iku Madrasah Ibtidaiyah, satingkat Sekolah Dhasar sing dumunung ana ing désa Kalimulya, Kacamatan Jakenan, Kabupatèn Pathi, Jawa Tengah, Indonésia. Madrasah iki ana ing naungan Yayasan Perguruan Islam Al Lazimiyah Kalimulya Kacamatan Jakenan kabupatèn Pathi.

Sajarah[besut | besut sumber]

  • Wiwitané Madrasah Ibtidaiyah iki wujud Madrasah Diniyah sabanjuré ing taun 1957 owah dadi Madrasah Ibtidaiyah.

Kaanan umum[besut | besut sumber]

  • MI Tarbiyatusy Syubban dumunung ing ujung lor Désa Kalimulya. Dunungé sak komplèk karo RA Nurul Ilmi. Panggonané sing cedhak karo 2 SD Negeri (300 m lor SDN Kalimulya 2 lan 500 m kidul-wétan SD Tandhamulya) lan MI Miftahul Huda Tandhamulya (500 m arah kidul) agawé caching siswa ing MI iki tansah ajeg ora mundhak-mundhak.

Fasilitas[besut | besut sumber]

  • Masjid
  • Ruang Kelas
  • Ruang Kasek & Guru
  • Lapangan

Ekstrakurikuler[besut | besut sumber]

  • Ulah raga
  • Pramuka