M'semèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
M'semen
Msemmem.jpg
M'semen
JinisBread
Panggonan asalLibya, Tunisia, Algeria, and Morocco
Tlatah utawa prajaMaghreb
Woworan pokokFlour, durum wheat semolina, dry yeast, melted butter, salt, sugar and water
  Médhia: M'semen

M'semen utawa msemen ( Arab: مسمن‎‎ msamman, musamman ), minangka olahan sajinis roti lapis tradisional sing asli asale saka Maghreb, umume kanggo Aljazair [1], Tunisia [2] lan Maroko . Biasane disajeni nganggo madu utawa secangkir teh utawa kopi esuk aromatik utawa kopi. M'semen uga bisa diiseni daging.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. rédaction, La (2014-06-26). "En Algérie, chaque région a sa cuisine : quelle est votre préférée ?". Algerie Focus (ing basa Prancis). Dibukak ing 2020-05-06.
  2. "World breakfasts. Morocco: msemen, baghrir, mint Libya tea". www.gamberorosso.it. Dibukak ing 2020-05-06.