Loving Vincent

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Loving Vincent iku sawijining filem animasi babaran taun 2017. Filem iki koproduksi Britania-Polen. Saliyané iku filem iki diparagani déning bintang misuwur kaya ta Saoirse Ronan lan Chris O'Dowd. Filem iki unik awit saben frame filem iku dhedhasar gagrag lukisané Vincent van Gogh. Ana sakiwa-tengené 65.000 frame kang digarap déning 125 citrakara. Filem menangaké Bebungah Filem Apik Dhéwé ing Pamulèn Filem Eropah ping 30 ing Berlin. taun 2017.

Para paraga[besut | besut sumber]

Para sutradara Dorota Kobiela lan Hugh Welchman ing puteran kapisan filem ing Paris, Prancis, mawa aktor Pierre Niney kang ngisi swarané Armand Roulin ing vèrsi Prancis.

Para paraga wigati iku katulis ing ngisor iki:[1][2][3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Waring, Olivia (2016) This animated Van Gogh movie rendered entirely in paint looks unbelievably stunning; Metro 87.1M, 23 March 2016. Retrieved 4 August 2016.
  2. ‘Loving Vincent’ Starring Vincent van Gogh; Fashion Industry Broadcast FIB, April 4, 2016. Retrieved 4 August 2016.
  3. Loving Vincent (2016) Full Cast & Crew; IMDb. Retrieved 4 August 2016.

Pranala njaba[besut | besut sumber]