Eleanor Tomlinson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Eleanor Tomlinson (2014)

Eleanor Tomlinson (lair ing London, 19 Mèi 1992) iku sawijining aktris Inggris. Dhèwèké ditepungi olèhé maragani Putri Isabelle ing Jack the Giant Slayer (2013), Isabel Neville ing The White Queen (2013), Adeline Ravoux ing Loving Vincent (2017), lan Demelza Poldark ing séri Poldark (2015 nganti saiki).