Locro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Locro
Locro argentino.jpg
Typical Argentine locro
JinisStew
Panggonan asalAndean civilization
Tlatah utawa prajaSouth America
Olah-olahan nasional gegayutanPeruvian, Bolivian, Ecuadorian, Colombian, Argentinian, Paraguayan
Hawa ajanganHot
Buku masakan: Locro  Médhia: Locro

Locro (saka Quechua ruqru) punika olahan nglukis squash godhok, gadhah native peradaban Andes, lan populer bebarengan ing Andes pagunungan. Iki minangka salah sawijining masakan nasional ing Peru, Bolivia, Ekuador, Kolombia Selatan lan Argentina .