Lisieux

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lisieux
Balé kutha
Balé kutha
Coat of arms of Lisieux
Coat of arms
Lisieux is located in France
Lisieux
Lisieux
Coordinates: 49°08′47″N 0°13′36″E / 49.1463888889°N 0.226666666667°E / 49.1463888889; 0.226666666667Koordhinat: 49°08′47″N 0°13′36″E / 49.1463888889°N 0.226666666667°E / 49.1463888889; 0.226666666667
Country France
Region Lower Normandy
Department Calvados
Arrondissement Lisieux
Canton Lisieux-1, Lisieux-2, lan Lisieux-3
Intercommunality Lisieux Pays d'Auge
Government
 • Mayor (2008-2014) Bernard Aubril
Tlatah1 13,07 km2 (505 sq mi)
Cacah jiwa (2006)2 23.343
 • Karapetan Pambulet sing ala ana ing kéné18/km2 (Pambulet sing ala ana ing kéné46/sq mi)
INSEE/Postal code 14366 / 14100
Elevation 32–152 m (105–499 ft)

1 French Land Register data, which excludes lakes, ponds, glaciers > 1 km² (0.386 sq mi or 247 acres) and river estuaries.

2 Population without double counting: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Lisieux iku sawijining komune ing departemen Calvados ing region Basse-Normandie ing lor-kulon Prancis.

Lisieux iku kutha krajan wiyalah Pays d'Auge, sing ditengeri déning lembah lan lahan tetanèn sing direksa pangajiné. Padunung ing Lisieux dikawruhi ing Prancis minangka Lexoviens (lanang) utawa Lexoviennes (wadon).

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikimedia Commons duwé médhia ngenani Lisieux.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lisieux&oldid=1018756"