Lisieux

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lisieux
Balé kutha
Balé kutha
Lambang Lisieux
Lambang
NagaraFrance
RégionNormandy
DépartemènCalvados
ArondisemenLisieux
KantonLisieux-1, Lisieux-2, lan Lisieux-3
InterkomunalitasLisieux Pays d'Auge
Pamaréntahan
 • Mayor (2008-2014) Bernard Aubril
Laladan113,07 km2 (505 sq mi)
Cacah warga (2006)223.343
 • Pepadhet18/km2 (46/sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
INSEE/Kodhe pos14366 /14100
Élevasi32–152 m (105–499 ft)
1 French Land Register data, which excludes lakes, ponds, glaciers > 1 km2 (0.386 sq mi or 247 acres) and river estuaries. 2 Population without double counting: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Lisieux iku sawijining komune ing departemen Calvados ing region Basse-Normandie ing lor-kulon Prancis.

Lisieux iku kutha krajan wiyalah Pays d'Auge, kang ditengeri déning lembah lan lahan tetanèn kang direksa pangajiné. Padunung ing Lisieux dikawruhi ing Prancis minangka Lexoviens (lanang) utawa Lexoviennes (wadon).

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]