Lisieux

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lisieux
Balé kutha
Balé kutha
Coat of arms of Lisieux
Coat of arms
Nagara France
Région Normandy
Départemèn Calvados
Arondisemen Lisieux
Kanton Lisieux-1, Lisieux-2, lan Lisieux-3
Interkomunalitas Lisieux Pays d'Auge
Pamaréntahan
 • Mayor (2008-2014) Bernard Aubril
Laladan1 13,07 km2 (505 sq mi)
Cacah warga (2006)2 23.343
 • Pepadhet 18/km2 (46/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
INSEE/Kodhe pos 14366 /14100
Élevasi 32–152 m (105–499 ft)

1 French Land Register data, which excludes lakes, ponds, glaciers > 1 km2 (0.386 sq mi or 247 acres) and river estuaries.

2 Population without double counting: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Lisieux iku sawijining komune ing departemen Calvados ing region Basse-Normandie ing lor-kulon Prancis.

Lisieux iku kutha krajan wiyalah Pays d'Auge, kang ditengeri déning lembah lan lahan tetanèn kang direksa pangajiné. Padunung ing Lisieux dikawruhi ing Prancis minangka Lexoviens (lanang) utawa Lexoviennes (wadon).

Réferènsi[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]