Life of Crime (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Life of Crime
Life of Crime Poster.jpg
Poster filem kang dibabar
Disutradarani Daniel Schechter
Diprodhuseri
Ditulis déning Daniel Schechter
Adhedhasar The Switch
déning Elmore Leonard
Dibintangi
Dimusiki
Sinématografi Eric Alan Edwards
Dibesut déning Sarah Natochenny
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning
Tanggal metu
  • Sèptèmber 15, 2013 (2013-09-15) (TIFF)
  • Agustus 29, 2014 (2014-08-29) (Amérikah Sarékat)
[2]
Suwéné
99 menit[3]
Nagara Amérikah Sarékat
Basa Basa Inggris
Rantaman $12 yuta[4]
Kalarisan $1.7 yuta[5]

Life of Crime inggih punika filem sandiwara komedi saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika dipunsutradarani Daniel Schechter, adhedasar novèl anggitanipun Elmore Leonard ingkang kababar taun 1978 kanthi sesirah The Switch. Para juru paraga ingkang ndhèrèk main ing filem punika antawisipun Jennifer Aniston, Yasiin Bey, Isla Fisher, Will Forte, Mark Boone Junior, Tim Robbins, John Hawkes, Charlie Tahan, lan sanèsipun. Filem punika naté dipuntepangaken kaping pisan nalika pangaji Festival Film Toronto taun 2013, Festival Film Abu Dhabi, lan Traverse City Film Festival. Life of Crime dipunbabar kanggé sagung para pamirsa Amérikah Sarékat ing tanggal 29 Agustus 2014.[6][7][8]

Ringkesan[besut | besut sumber]

Salah satunggalipun sosialita kanthi asma Mickey Dawson badhé dipunculik déning Ordell Robbie lan Louis Gara. Tiyang kalih wau pados cara pripun kareben saget kanthi gampil nyulik Mickey Dawson. Nanging salajengipun dumadakan wonten karuwetan nalika semahipun, Frank, mboten kersa maringi tebusan. Jebul sesambetan bebrayan antawisipun Frank lan Mickey Dawson, wekdal punika sampun badhé tumuju pegatan, amargi Frank langkung milih gendhakanipun, Melanie.[9][10][11][12]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]