Menyang kontèn

Lembaga Kebudayaan Rakyat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Lembaga Kebudayaan Rakyat utawa ancap karan Lekra punika salah siji organisasi seni ingkang sampun awis ing Indonésia [1]. Komunitas Lékra iki ngadeg ana ing jaman orde lawas, amarag ana kabutuhan masarakat lan uga seniman [2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Kaca Bab Sajarah Lekra". Diarsip saka sing asli ing 2021-05-13. Dibukak ing 2016-06-29.
  2. Kaca Bab PKI lawan Lekra

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Pranala waosan[besut | besut sumber]

  • Darmawan, Agus; Yulianto, Aji (2015). Lekra dan Geger 1965. Jakarta: Kepustakaan Populer Gramedia. ISBN 978-979-910-673-5.

Uga delengen[besut | besut sumber]