Lembaga Kebudayaan Rakyat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lembaga Kebudayaan Rakyat utawa ancap karan Lekra punika salah siji organisasi seni ingkang sampun awis ing Indonésia [1]. Komunitas Lékra iki ngadeg ana ing jaman orde lawas, amarag ana kabutuhan masarakat lan uga seniman [2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Pranala waosan[besut | besut sumber]

  • Darmawan, Agus; Yulianto, Aji (2015). Lekra dan Geger 1965. Jakarta: Kepustakaan Populer Gramedia. ISBN 978-979-910-673-5. 

Uga delengen[besut | besut sumber]