Lamala, Banggai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lamala, Banggai
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri72.01.05 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Banggai {{{nama dati2}}}]]

Lamala iku kacamatan ing Kabupatèn Banggai propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupatèn Banggai