Kutha Pangkalpinang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan:Kutha krajan provinsi

Kutha Pangkalpinang iku salah siji Laladan Pamaréntahan Kutha ing Indonésia sing dadi péranganing Provinsi Kapuloan Bangka Belitung sisan dadi kutha krajan Provinsi. Kutha iki dumunung ing pérangan wétan Pulo Bangka. Kutha Pangkalpinang kapterang sajeroning 5 kacamatan yaiku Taman Sari, Rangkui, Pangkalbalam, Bukit Intan dan Gerunggang.

Wates wewengkon[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]


Cithakan:Indonésia-stub