Kutha Pangkalpinang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Cithakan:Kutha krajan propinsi

Kutha Pangkalpinang iku salah siji Laladan Pamaréntahan Kutha ing Indonésia sing dadi bagéan saka Propinsi Kapuloan Bangka Belitung sekaligus dadi kutha krajan Propinsi. Kutha iki dumunung ing bagéan wétan Pulo Bangka. Kutha Pangkalpinang kapterang jroning 5 kacamatan ya iku Taman Sari, Rangkui, Pangkalbalam, Bukit Intan dan Gerunggang.

Wates wewengkon[sunting | besut sumber]

Rujukan[sunting | besut sumber]

Cithakan:Indonésia-stub