Kutha Karanganyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kutha Karanganyar iku Kutha krajan Kabupatèn Karanganyar, Provinsi: Jawa Tengah

Wonten ing kutha Karanganyar kathah obyek wisata ingkang saé-saé, inggih punika air terjun Grojogan Sewu, air terjun Jumog, Candhi Cetho, Candhi Sukuh lan sapanunggalanipun. Obyek wisata punika wonten ing lereng Gunung Lawu.

Uga delengen[besut | besut sumber]