Kukis jagung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Corn cookie
091223 galletas de avena.JPG
Corn cookie
JinisSugar cookie
Panggonan asalUnited States and Indonesia
Woworan pokokCornmeal, maize products
Buku masakan: Corn cookie  Médhia: Corn cookie

Cookie jagung (utawa cookie jagung ) minangka jinis cookie sing disiapake karo produk jagung . Ing Amerika Serikat lan Indonesia, iku kalebu cookie cookie . Tinimbang glepung gandum, sing umume digunakake kanggo nyiyapake cookie, cookie jagung njupuk warna lan rasa saka produk jagung Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné kayata tepung jagung . Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné

Kaya mitra tradisional, cookie jagung asring dibumboni karo macem-macem ramuan, rempah-rempah, lan woh-wohan kalebu linglang verena, apricot, lan rosemary . Masalah sitiran: Tenger <ref> pambuka salah yasa utawa ngemu jeneng sing ala Saliyane manggang, cookie jagung uga bisa disiyapake kanthi nggunakake adonan kanggo nggawe roti jagung lan masak ing wajan panas. Masalah sitiran: Tenger <ref> pambuka salah yasa utawa ngemu jeneng sing ala Cookie jagung wis disiapake dening wong Sioux India ing South Dakota amarga akeh jagung ing negara kasebut. Masalah sitiran: Tenger <ref> pambuka salah yasa utawa ngemu jeneng sing ala


Referensi[besut | besut sumber]