Krètèk

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Krètèk inggih punika jinis rokok ingkang mawi tembako cinampur cengkèh lan menawi dipun sumet kapireng swara krètèk-krètèk.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Krètèk&oldid=1000151"