Kozhukkatta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kozhukattai
Kozhukkatta-shraddha.jpg
Kozhukattai/kozhukkatta
AjanganDessert
Panggonan asalTamil Nadu, India
Tlatah utawa prajaTamil Nadu and Kerala
Olah-olahan nasional gegayutanIndia, Sri Lanka
Woworan pokokGrated coconut, jaggery
Buku masakan: Kozhukattai  Médhia: Kozhukattai

Kozhukkattai (Basa Tamil utawa Kozhukatta ( Malayalam ) yaiku pangsit India Selatan sing populer digawe saka glepung beras, kanthi isi klapa parut, jaggery, utawa chakkavaratti . Kozhukattai, sanajan biasane manis, kadang bisa diisi kanthi ngisi gurih. Modak minangka panganan sing padha digawe ing tlatah liya ing India.