Knock, Knock (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Knock Knock
Knock Knock poster.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani Eli Roth
Diprodhuseri
Diskénariyoni
Carita déning
  • Anthony Overman
  • Michael Ronald Ross
Dibintangi
Dimusiki Manuel Riveiro
Sinématografi Antonio Quercia
Dibesut déning Diego Macho
Perusahaan
prodhuksi
  • Camp Grey
  • Dragonfly Entertainment
  • Sobras International Pictures
Dibabar déning Lionsgate Premiere
Tanggal metu
  • Januari 23, 2015 (2015-01-23) (Sundance)
  • Oktober 9, 2015 (2015-10-09) (Amérika Sarékat)
Suwéné
99 menit[1]
Nagara Amérika Sarékat
Basa Basa Inggris
Rantaman $2 yuta[2][3]
Kalarisan $5.2 yuta[4]

Knock, Knock inggih punika filem horor erotis saking Amérika Sarékat ingkang kadamel taun 2015. Filem punika dipunsutradarani Eli Roth, dhedhasar skénario anggitanipun piyambakipun, sesarengan kaliyan Guillermo Amoedo lan  Nicolás López. Ingkang maragani filem punika antawisipun Keanu Reeves, Lorenza Izzo, lan Ana de Armas. Knock, Knock dipunbabar ing surya 9 Oktober 2015 déning Lionsgate.

Ringkesan[besut | besut sumber]

Filem punika nyariyosaken bab satunggalipun priya ingkang sampun sesémahan nemokaken kalih prawan nèm ingkang gesangipun mboten karuan, dumadakan dugi wonten griyanipun. Kawiwitan, Evan (Keanu Reeves) kedah wonten griya saperlu ngrampungaken pedamelanipun, sawatawis sémahipun kaliyan putranipun kekalih sami késah plesiran wonten pasisir. Ing salebetipun udan deres, piyambakipun mireng kori griyanipun dipundhodhog. Nalika dipunbikak, Evan sumerep kalih prawan ayu (Ana De Armas lan Lorenza Izzo) sampun ngadeg kadhemen sangajengipun kori griyanipun. Tiyang èstri kalih punika sampun teles klebes lan nyuwun dhumateng Evan supados dipunparengaken sadrema ngiyup, nggaringaken rasukan, lan ngampil telpun. Nanging pranyatanipun, tiyang èstri kalih punika gadhah niyat ingkang mboten saé, lan Evan mboten mangertos sadèrèngipun.

Latar wingking[besut | besut sumber]

Film ingkang dipunsutradarani Eli Roth lan skénarionipun kaserat sesarengan kaliyan Guilermo Amoedo lan Nicolas Lopez. Kajawi Keanu Reeves, filem ingkang kadamel déning Dragonfly Entertainment punika ugi dipunsengkuyung déning Lorenza Isso lan Ana de Armas, Ignacia Allamand, Collen Camp, lan Aaron Burns. Knock, Knock pikantuk pakurmatan dipuntepangaken wonten pahargyan Festival Film Sundance ing wulan Januari 2015 lan dipunbabar kanggé sagung pamirsa ing Bèlgi ing wulan Oktober 2015. Kajawi ing Bèlgi, filem punika ugi kababar ing Amérika Sarékat ing surya 9 Oktober 2015.

Ing surya 4 April 2014, Keanu Reeves sampun kadhapuk minangka juru paraga baku ing filem punika, minangka Evan, satunggalipun priya tentrem rahayu ingkang sampun sesémahan lan patutan kalih.[5] Ignacia Allamand ugi mratélakaken sumadya nyawiji wonten proyèk filem punika.[6] Ing surya 26 Januari 2015, Lionsgate pikantuk ijin kanggé ngedum filem punika.[7] Knock, Knock punika filem versi pedamelan énggal saking cariyos anggitanipun Peter Traynor jejudhul Death Game (1977).[8] Pedamelan filem Knock, Knock dipunwiwiti ing surya 14 April 2014 ing Santiago, Chile,[9] lan rampung ing surya 11 Mèi 2014.[10][11][12]

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

  • Keanu Reeves[5] sebagai Evan Webber
  • Lorenza Izzo[13] sebagai Genesis
  • Ana de Armas[13] sebagai Bel
  • Ignacia Allamand[6] sebagai Karen Alvarado
  • Aaron Burns[13] sebagai Louis
  • Colleen Camp[13] sebagai Vivian

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "KNOCK KNOCK (18)". British Board of Film Classification. June 11, 2015. Dijupuk August 11, 2015. 
  2. ^ Sneider, Jeff (02-21-2014). "Eli Roth to Direct, Co-Write Horror Movie ‘Knock Knock’ (Exclusive)", www.thewrap.com. Retrieved 28-06-2015.
  3. ^ Jagernauth, Kevin (04-04-2014). "Keanu Reeves Joins Eli Roth's 'Knock Knock,' Benicio Del Toro Joins Denis Villeneuve's 'Sicario' & More", blogs.indiewire.com. Retrieved 28-06-2015.
  4. ^ "Knock Knock (2015)". the-numbers. Dijupuk October 9, 2015. 
  5. ^ a b Fleming Jr, Mike (April 4, 2014). "Keanu Reeves, Eli Roth To Team On Thriller ‘Knock Knock’". deadline.com. Dijupuk August 18, 2014. 
  6. ^ a b Phillips, Chaka (April 14, 2014). "Eli Roth New Movie: 'Knock Knock' To Star Keanu Reeves; Film To Debut In September?". latinpost.com. Dijupuk August 18, 2014. 
  7. ^ Fleming Jr, Mike (January 26, 2015). "Lionsgate Closes Eli Roth-Keanu Reeves Thriller ‘Knock Knock’ At $2.5 Million". deadline.com. Dijupuk January 27, 2015. 
  8. ^ Ben Kenigsberg (2015-01-24). "‘Knock Knock’ Review: Keanu Reeves Stars in Eli Roth’s ‘Death Game’ Update". Variety. Dijupuk 2015-05-22. 
  9. ^ "Keanu Reeves snapped by paparazzi while filming in Chile". channel24.co.za. April 15, 2014. Dijupuk August 18, 2014. 
  10. ^ "Keanu Reeves finished filming his movie "Knock Knock" in Chile". twitter.com. May 11, 2014. Dijupuk August 18, 2014. 
  11. ^ "Jason Segel’s 'The End of the Tour' wows at Sundance". NY Daily News. Dijupuk 25 January 2015. 
  12. ^ http://www.lionsgatepublicity.com/theatrical/knockknock/
  13. ^ a b c d "Keanu Reeves Answers the Door for Eli Roth's Knock Knock". ComingSoon.net. 2014-04-04. Dijupuk 2014-08-19. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]