Killing Them Softly

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Killing Them Softly
DisutradaraniAndrew Dominik
Diprodhuseri
  • Brad Pitt
  • Dede Gardner
  • Steve Schwartz
  • Paula Mae Schwartz
  • Anthony Katagas
DiskénariyoniAndrew Dominik
AdhedhasarCogan's Trade
déning George V. Higgins
Dibintangi
SinématografiGreig Fraser
Dibesut déningBrian A. Kates
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningThe Weinstein Company
Tanggal metu
  • Mèi 22, 2012 (2012-05-22) (Cannes)
  • Novèmber 30, 2012 (2012-11-30) (Amerika Serikat)
Suwéné
97 menit[1]
NagaraBendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
BasaInggris
RantamanAS$15.000.000[2]
KalarisanAS$13.503.993[3]

Killing Them Softly inggih punika filem sandiwara kriminal saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Andrew Dominik. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit skénario ingkang kaangkat saking novel babran taun 1974 Cogan's Trade pakaryanipun George V. Higgins. Juru paraga ingkang sami maragani filem punika antawisipun Brad Pitt, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn, Richard Jenkins, James Gandolfini, Ray Liotta, lan Sam Shepard. Ing surya 22 Mei 2012, filem punika katepangaken kaping pisanipun wonten adicara Palem Emas ing pahargyan Festival Film Cannes 2012, lan nampèni pangalembana ingkang èstu saé.[4][5]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Bebungah[besut | besut sumber]

Pasanggiri Kategori Nominasi Kasil
Festival Film Cannes ke-65[6] Palme d'Or Andrew Dominik Nominasi

Pirsani ugi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]