Killing Me Inside

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Killing Me Inside
Killing me inside.png
Pratélan latar wuri
Paraban Killms
Saka Jakarta, Indonesia
Génre Post-hardcore
Mangsa akarya 2005–saiki
Labèl Crooz Records
Royal Prima Musikindo
Sing magepokan Vierra, Pee Wee Gaskins
Sana jaringan MySpaceFacebook
Anggota Onadio Leonardo
Josaphat Klemens
Davi Frisya
Tilas anggota Raka Cyril Damar
Sansan
Rendy
Agung

Killing Me Inside [1](uga dikenal kanthi sesebutan Killms) iku band kang duwé genre Modern Rock / Emo kang diwangun ing awal taun 2006. Personile Killms ya iku Sansan minangka vokalis, Raka lan Josaphat minangka gitaris, Onadio minangka bassis lan Rendy minangka drummer. Ing tengah taun 2008, Raka (gitaris) Killing Me Inside kapeksa mundur lan milih mèlu band liyané (Vierra).

Banjur ing taun iku, mlebu taun 2009, sawisé pirang-pirang manggung lan nglakoni tour, Sansan (Vokalis) lan Rendy (Drum) metu saka band Killing Me Inside. Sansan minangka vokalis amarga pancen pilihane dhéwé arep metu (saiki mèlu ing grup band Pee Wee Gaskins) lan Rendy minangka Drummer metu saka grup band iki amarga duwé rencana jangka panjange kanggo masa depane.[2]

Formasi paling anyar Killms ya iku: Onadio minangka vokalis, Josaphat nyekel gitar, Agung nyekel bass lan Davi kang nggantekake Rendy ing drum. Band iki wis ngetokaké album siji, ya iku A Fresh Start For Something New kanthi hits tembange ya iku The Tormented.[3]

Personil[besut | besut sumber]

Anggota Tetap[besut | besut sumber]

  • Onadio Leonardo - Lead Vocal (2009-saiki), Bass (2005-2009)
  • Josaphat Klemens - Guitar, backing vocals (2005-saiki)
  • Davi Frisya - Drum, Percussions (2009-saiki)

Mantan Anggota[besut | besut sumber]

  • Raka Cyril – Guitar, backing vocals (20052008)
  • Sansan – Lead Vocal (2005-2009)
  • Rendy - Drum Percussions (2005-2009)
  • Agung - Bass (2009)

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. (ing basa Indonésia)myspace.com Offical Website (kaundhuh tanggal 25 Agustus 2011)
  2. (ing basa Indonésia)selebriti.kapanlagi.com Killing Me Inside (kaundhuh tanggal 25 Agustus 2011)
  3. (ing basa Indonésia)lintascerita.com Profil Killing Me Inside (kaundhuh tanggal 25 Agustus 2011)