Khulafaur Rasyidin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Khulafaur Rasyidin (Basa Arab: الخلفاء الراشدون‎) utawa Khalifah Ar-Rasyidin iku khalifah (pamimpin) papat sing pisanan ana ing agama Islam sapungkuré Nabi Muhammad saw séda. Sing klebu Khulafaur Rasyidin yaiku Abu Bakar Ash Shidiq, Umar bin Khattab, lan Ali bin Abi Thalib.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Khulafaur_Rasyidin&oldid=833722"