Kenny G

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kenny G
Kenny G photo.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Kenneth Gorelick
Paraban Kenny G
Saka Ann Arbor, Michigan Amerika Serikat
Génre Smooth jazz
Adult contemporary
Pakaryan musisi
panyerat lag
Piranti Soprano saxophone
Alto saxophone
Tenor saxophone
Flute
Mangsa akarya 1982 – Samenika
Labèl Arista (1982 – samenika)
Sana jaringan www.kennyg.com

Kenneth Gorelick (lair 5 Juni 1956; umur 60 taun), kondhang wonten ing masyarakat kanthi asma Kenny G. Samenika piyambakipun dados musisi ingkang ngasta saksofon saking Amerika Serikat. Kenny miyos wonten ing kutha Seattle, kulawarga Yahudi. Piyambakipun nggagem asma kasebat nalika miwiti padamelan musisi profesional, wonten ing yuswa 17 taun.

Diskografi[besut | besut sumber]

Studio albums[besut | besut sumber]


Album Holiday[besut | besut sumber]

Album Live[besut | besut sumber]

Album Greatest hits[besut | besut sumber]

Album Campuran[besut | besut sumber]

Samak Album[besut | besut sumber]

Pranala Njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kenny_G&oldid=833671"