Kenny G

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kenny G
Kenny G photo.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairKenneth Gorelick
ParabanKenny G
SakaAnn Arbor, Michigan Amérikah Sarékat
GénreSmooth jazz
Adult contemporary
Pakaryanmusisi
panyerat lag
PirantiSoprano saxophone
Alto saxophone
Tenor saxophone
Flute
Mangsa akarya1982 – Samenika
LabèlArista (1982 – samenika)
Sana jaringanwww.kennyg.com

Kenneth Gorelick (lair 5 Juni 1956; umur 63 taun), kondhang wonten ing masyarakat kanthi asma Kenny G. Samenika piyambakipun dados musisi ingkang ngasta saksofon saking Amérikah Sarékat. Kenny miyos wonten ing kutha Seattle, kulawarga Yahudi. Piyambakipun nggagem asma kasebat nalika miwiti padamelan musisi profesional, wonten ing yuswa 17 taun.

Diskografi[besut | besut sumber]

Studio albums[besut | besut sumber]

Album Holiday[besut | besut sumber]

Album Live[besut | besut sumber]

Album Greatest hits[besut | besut sumber]

Album Campuran[besut | besut sumber]

Samak Album[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]