Kenny G

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kenny G
Kenny G photo.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Kenneth Gorelick
Paraban Kenny G
Saka Ann Arbor, Michigan Amerika Serikat
Génre Smooth jazz
Adult contemporary
Pakaryan musisi
panyerat lag
Piranti Soprano saxophone
Alto saxophone
Tenor saxophone
Flute
Mangsa akarya 1982 – Samenika
Labèl Arista (1982 – samenika)
Sana jaringan www.kennyg.com

Kenneth Gorelick (dipunlairaken 5 Juni 1956; umur 59 taun), kondhang wonten ing masyarakat kanthi asma Kenny G. Samenika piyambakipun dados musisi ingkang ngasta saksofon saking Amerika Serikat. Kenny miyos wonten ing kutha Seattle, kulawarga Yahudi. Piyambakipun nggagem asma kasebat nalika miwiti padamelan musisi profesional, wonten ing yuswa 17 taun.

Diskografi[sunting | Owah sumber]

Studio albums[sunting | Owah sumber]


Album Holiday[sunting | Owah sumber]

Album Live[sunting | Owah sumber]

Album Greatest hits[sunting | Owah sumber]

Album Campuran[sunting | Owah sumber]

Samak Album[sunting | Owah sumber]

Pranala Njaba[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kenny_G&oldid=833671"