Kebon Botani Aarhus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebon Botani Aarhus
Aarhus botanical garden 2.jpg
Informasi Umum
PanggonAarhus, Dhènemarken
Koordinat-
Taun madeg1875
DioperasiakéPamaréntah Aarhus
Status-

Kebon Botani Aarhus iku sawijining kebon botani sing manggon ing kutha Aarhus, Denmark. Kebon botani iki dumunung ing pérangan Lor saka kutha tuwa sing uga dadi déea musiyum ing udara terbuka sing diadegaké ing taun 1875.

Kebun iki uga nyadiakake panggonan panelitèn kanggo éeon spésies tuwuhan. Kabèh tuwuhan iku diwènèhi label ing basa Denmark lan basa Latin. Kebon botani iki uga duwé taman dolanan kanggo bocah-bocah lan uga panggonan sing populèr tumrap para siswa sekolah, sarta uga duwé sawatara omah kaca kanggo tetuwuhan laladan tropis lan yèn diperlokaké, ana uga tur kanggo ngenali luwih cetha ngenani kebon botani iki.

Pranala njaba[besut | besut sumber]