Kanton Appenzell Innerrhoden

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Appenzell Innerrhoden
Lambang Kanton Appenzell Innerrhoden
Peta Swiss nuduhaké Kanton Appenzell Innerrhoden
Ibu kutha Appenzell
Wilayah 173 km² (Peringkat ke-25)
Titik paling dhuwur Säntis 2502 m
Cacah pedunung (2006) 15.300 (Peringkat ke-26)
88 /km²
Bergabung 1513
Singkatan AI
Basa Jerman
Eksekutif Standeskommission (7)
Legislatif Landsgemeinde
Grosser Rat
(49)
Kuthamadya 6 buah
Distrik tiada
Situs resmi www.AI.ch
Peta Kanton Appenzell Innerrhoden

Ngenani wuni iki Appenzell Innerrhoden  (basa Prancis: Appenzell Rhodes-Intérieures, basa Italia: Appenzello Interno, basa Romansh: Appenzell Dadens) iku siji kanton ing Swiss sing duwé jembar wewengkon 173 km² lan populasi 15.000 jiwa (2003). Kutha krajané ya ikuAppenzell.

Kuthamadya[besut | besut sumber]

Appenzell Innerrhoden dipérang dadi 6 kuthamadya: