Kali paraguay

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kali Paraguay

Kali Paraguay ya iku kalikang dumunung ing Paraguay. Kali kang mili liwat salah sijiné nagara ya iku Brasil, Bolivia, Paraguay, lan Argentina. Kali Paraguay duwé hulu ing Mato Grosso, Brasil lang pungkasan ana ing tetemu déning Kali Paraná. Dawa kalai Paraguay kurang luwih 2.549 kilomèter.

Miliné Kali Paraguay duwé warna ungu banyuné.