Kali paraguay

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kali Paraguay

Kali Paraguay ya iku kalikang dumunung ing Paraguay. Kali kang mili lewat salah sijine nagara ya iku Brasil, Bolivia, Paraguay, lan Argentina. Kali Paraguay nduwèni hulu ing Mato Grosso, Brasil lang pungkasan ana ing tetemu déning Kali Paraná. Dawa kalai Paraguay kurang luwih 2.549 kilometer.

Miliné Kali Paraguay nduwèni werna ungu banyuné.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_paraguay&oldid=988706"