Kakawin Smaradahana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Samak buku édisi Kakawin Smaradahana saka Bali. Samak iki nudhuhaké Kamajaya sing diobong déning Bathara Guru/Siwah.

Kakawin Smaradahana punika satunggaling kakawin ing basa Jawi Kina. Kakawin puniki mratélakaken cariyosipun Bathara Kamajaya lan Dèwi Ratih.

Sumber[besut | besut sumber]

  • Kodhe basa ora trep. R. Ng. Poerbatjaraka. 1952. Kapustakan Djawi. Djakarta: Djambatan.