Kakawin Smaradahana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Samak buku édisi Kakawin Smaradahana saka Bali. Samak iki nudhuhaké Kamajaya sing diobong déning Bathara Guru/Siwah.

Kakawin Smaradahana punika satunggaling kakawin ing basa Jawi Kina. Kakawin puniki mratélakaken cariyosipun Bathara Kamajaya lan Dèwi Ratih.

Sumber[besut | besut sumber]