Kabiskopan Nkayi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kabiskopan Nkayi

Dioecesis Nkayiensis
Lokasi
NagaraRepublik Kongo
MetropolitanBrazzaville
Statistik
Amba59.140 km2 (22.834 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
490,000
250,000 (51.0%)
Informasi
DenominasiKatolik Roma
RitusRitus Latin
KatedralCathédrale Saint Louis
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopDaniel Mizonzo

Kabiskopan Nkayi (Latin: Nkayien(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Nkayi, provinsi grejawi Brazzaville, Republik Kongo.

Riwayat[besut | besut sumber]

Pimpinan[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 4°10′54″S 13°17′30″E / 4.1817°S 13.2918°E / -4.1817; 13.2918