Menyang kontèn

Kabiskopan Ndalatando

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kabiskopan Ndalatando (Latin: Dioecesis Ndalatandensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Ndalatando, provinsi grejawi Malanje, Angola.

Riwayat[besut | besut sumber]

Pemimpin[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 9°18′30″S 14°54′44″E / 9.3082°S 14.9123°E / -9.3082; 14.9123