Menyang kontèn

Kabiskopan Muranga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Muranga

Dioecesis Murangaensis
Lokasi
NagaraKenya
MetropolitanNyeri
Statistik
Amba4.016 km2 (1.551 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
1,441,116
695,830 (48.3%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Ati Suci Yesus
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopYakobus Maria Wainaina

Kabiskopan Muranga (Latin: Murangaën(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Muranga, provinsi grejawi Nyeri, Kenya.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 17 Maret 1983: Didegake minangka Kabiskopan Murang’a saka Kabiskopan Nyeri

Pimpinan[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]