Menyang kontèn

Kabiskopan Maroua–Mokolo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kabiskopan Maroua–Mokolo (Latin: Maruan(us)–Mokolen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Maroua lan Mokolo, provinsi grejawi Garoua, Kamerun.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 11 Maret 1968: Didegake minangka Prefektur Apostolik Maroua–Mokolo saka Kabiskopan Garoua
  • 29 Januari 1973: Dipromosike dadi Kabiskopan Maroua–Mokolo

Ordinaris[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 10°35′46″N 14°18′54″E / 10.5962°N 14.3149°E / 10.5962; 14.3149