Menyang kontèn

Kabiskopan Eséka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kabiskopan Eséka (Latin: Esekanen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Eséka, provinsi grejawi Douala, Kamerun.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 22 Maret 1993: Didegake minangka Kabiskopan Eséka saka Kabiskopan Agung Metropolitan Douala

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 3°38′25″N 10°47′04″E / 3.6404°N 10.7844°E / 3.6404; 10.7844