Kabiskopan Bafang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Kabiskopan Bafang yaiku kabiskopan sufragan Latin ing provinsi grejawi Metropolitan Kabiskopan Agung Douala, Kamerun. Tahta episkopal katedrale menika Cathédrale du Cœur-Immaculé de Marie, sing didedikasike marang Dikandung Tanpa Noda, ing Bafang, departemen Haut-Nkam, Provinsi Kulon, Kamerun.

Pranala jaba lan sumber[besut | besut sumber]