Menyang kontèn

Kabiskopan Borg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Borg

Borg bispedømme
Lokasi
NagaraNurwegen
TeritorialØstfold lan sabagean Akershus
Kadekanan9
Statistik
Paroki116
Members494,008
Informasi
DenominasiGreja Nurwegen
Didegaké1969
KatedralKatedral Fredrikstad
Kapemimpinan saiki
BiskopAtle Sommerfeldt

Borg yaiku kabiskopan ing Greja Nurwegen. Kabiskopan kasebut kalebu paroki-paroki ing kabupaten-kabupaten Østfold lan Akershus, kajaba Asker lan Bærum. Kabiskopan kasebut didegake ing 1969 karo diparo saka Kabiskopan Oslo. Kutha katedrale menika Fredrikstad.[1]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]