Fredrikstad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Fredrikstad
Désa ing Nurwègen
Gendéra Fredrikstad
Gendéra
Coat of arms of Fredrikstad
Coat of arms
Nagara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Fredrikstad punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]