José Mauri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
José Mauri
Katerangan priangga
Jeneng dawa José Agustín Mauri
Tanggal lair (1996-05-16) 16 Mèi 1996 (umur 23)
Papan lair Realicó, Argèntina
Dhuwur 1.69 m (5 ft 6 12 in)
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Milan
Angka 4
Karir nom
2011–2013 Parma
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2015 Parma 35 (3)
2015– Milan 6 (0)
2016–2017Empoli (loan) 14 (0)
Tim nasional
2012 Italia U16 2 (0)
2012 Italia U17 6 (2)
2015– Italia U21 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20 August 2017.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 27 April 2017

José Mauri (miyos 16 Mèi 1996) inggih menika satunggaling pemain bal-balan profésional saking Argèntina ingkang main bal ing klub Seri A Italia A.C. Milan, piyambakipun dados pemain gelandang.

Karièr klub[besut | besut sumber]

Parma[besut | besut sumber]

Mauri miwiti debutipun ingkang kapisanan kanggé Parma minangka pemain penggantos ing tanggal 3 Dhésèmber 2013 ing Coppa Italia, nggantosaken Gianni Munari wekdal 27 menit pungkasan lan kasil menang kandhang 4-1 mengsah A.S. Varese 1910 ing Stadion Ennio Tardini.[1] Wekdal tanggal 11 April 2015, piyambakipun ndamel gol ing kemenangan 1-0 mengsah Juventus, ingkang ing wekdal semanten timipun wonten ing posisi pungkasan lan lawan ing posisi kapisan.[2] Piyambakipun nggambaraken minangka "dinten paling èndhah ing gesangipun".[3]

Milan[besut | besut sumber]

Ing musim 2015-16, Mauri gabung kaliyan Milan kanthi kontrak sekawan taun kanthi status bebas transfer.[4] Ananging, Milan mbayar €4 yuta kanggé pihak ingkang mboten dipunmangertosi idhèntitasipun.[5] Mauri nglampahi debut kapisan ing tanggal 1 Dhésèmber, main 99 menit ing Coppa Italia mengsah Crotone, asilipun Milan menang 3–1 ing tambahan wekdal.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. http://soccerway.com/matches/2013/12/04/italy/coppa-italia/parma-fc/as-varese-1910/1568347/
  2. "Juve capitulate in Parma". Football Italia. 11 April 2015. Dijupuk 11 April 2015. 
  3. "Jose Mauri: 'My happiest day'". Football Italia. 11 April 2015. Dijupuk 12 April 2015. 
  4. "A.C. Milan official statement". acmilan.com (Associazione Calcio Milan). 6 July 2015. Dijupuk 6 July 2015. 
  5. A.C. Milan S.p.A. bilancio (financial report and accounts) on 31 December 2015 (in Italian), PDF purchased from Italian C.C.I.A.A.