José Celestino Mutis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
José Celestino Mutis.jpg

José Celestino Mutis (miyos ing Cádiz, Spanyol, 6 April, 1732Bogotá, 11 September, 1808) punika salah sawijining botanis kebangsaan Spanyol sing ugo salah sawijing matematikawan.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]