José Celestino Mutis

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
José Celestino Mutis.jpg

José Celestino Mutis (miyos ing Cádiz, Spanyol, 6 April, 1732Bogotá, 11 September, 1808) punika salah sawijining botanis kebangsaan Spanyol sing ugo salah sawijing matematikawan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]