Cádiz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
La Caleta, Cádiz

Cádiz iku sawijining kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Padunungé ana 133.000 jiwa (2005).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cádiz&oldid=962130"