Cádiz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
La Caleta, Cádiz

Cádiz iku siji kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Sing ndunungi ana 133.000 jiwa (2005).