Cádiz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
La Caleta, Cádiz

Cádiz iku sawijining kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Padunungé ana 133.000 jiwa (2005).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cádiz&oldid=962130"