Jonas Hector

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jonas Hector

Jonas Hector iku pemainé tim bal-balan Jerman sing lair tanggal 27 Mèi 1990.[1] Piyambaké main ndhik pérangan kiwa mburi.[1] Piyambaké uga dadi juru main kapingloroné FC Köln sing kelebu tim bal-balan Jerman sawisé Lukas Podolski.[2] Piyambaké diceluk Joachim Loew dianggo tentandhingan tim bal-balan Jerman ngelawan tim Gibraltar ndhik babak kualifikasi Piala Éropah 2016 karo tetandhingan uji coba ngelawan Spanyol tanggal 15 lan 18 November 2014.[2] Amarga main apik, wiwit mangsa 2014 piyambaké dadi langganané tim bal-balan Jerman.[2] Pemain asal Auersmacher iki ora kepikiran bakal dadi juru main bal-balan sing profésional.[2] Panghargaan sing paling dhuwur kanggo Hector ya iku dadi juru main Jerman paling apik urutan ketelu ndhik ngisoré Mesut Ozil lan Thomas Muller.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b "Jonas Hector". www.goal.com. Dijupuk 14 August 2016. 
  2. a b c d e "Jonas Hector, Pemain Koln Kedua yang Bermain untuk Timnas Jerman". www.panditfootball.com. Dijupuk 14 August 2016.