Johann Bernoulli

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Johann Bernoulli

Johann Bernoulli (Basel, 27 Juli 1667 - 1 Januari 1748) panjenengané ahli matematikawan Swiss. Johann sadulur sakandung Jakob Bernoulli, bapa kanthi nama Daniel Bernoulli lan Nicolaus II Bernoulli. Johann uga misuwur kanthi nama Jean utawa John Bernoulli.

Bernoulli Ngajukake mesin kanthi energi fluida.

Delengen uga[sunting | Owah sumber]

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Johann_Bernoulli&oldid=861821"