Johann Bernoulli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Johann Bernoulli

Johann Bernoulli (Basel, 27 Juli 1667 - 1 Januari 1748) panjenengané ahli matematikawan Swiss. Johann sadulur sakandung Jakob Bernoulli, bapa kanthi nama Daniel Bernoulli lan Nicolaus II Bernoulli. Johann uga misuwur kanthi nama Jean utawa John Bernoulli.

Bernoulli Ngajukake mesin kanthi energi fluida.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]