Joaquín Larrivey

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Joaquín Larrivey
Joaquin-Larrivey.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joaquín Oscar Larrivey
Dhuwur 185 m (606 ft 11.5 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
Angka 9
Karir nom
Huracán
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2007 Huracán 99 (36)
2007– Cagliari 63 (14)
2009 Vélez Sársfield (silihan) 16 (3)
2010–2011 Colón (silihan) 20 (4)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:53, 6 Agustus 2011 (UTC).


Joaquín Oscar Larrivey (lair ing Gualeguay, Entre Ríos, 20 Agustus 1984; umur 32 taun) ya iku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganagaraané Argentina sing main kanggo klub Cagliari Calcio, lan biasa main ing posisi penyerang.[1]

Larrivey miwiti karir junioré ing klub Huracán salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut. Pindah ing klub Cagliari, ya iku klub sing sempet njilihaké panjenengané ing Vélez Sársfield[2] lan Colón.[3][4]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Il Cagliari dà i numeri". Cagliari Calcio (ing Italian). 10 August 2011. Dijupuk 25 August 2011. 
  2. ^ "Arrivederci Larry!". Cagliari Calcio (ing Italian). 12 February 2009. Dijupuk 10 August 2010. 
  3. ^ "Larrivey al Colòn". Cagliari Calcio (ing Italian). 5 August 2010. Dijupuk 10 August 2010. 
  4. ^ "El Bati Larrivey ya es uno más". Club Atlético Colón (ing Spanish). 8 August 2010. Dijupuk 10 August 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]