Joaquín Larrivey

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Joaquín Larrivey
Joaquin-Larrivey.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joaquín Oscar Larrivey
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
Angka 9
Karir nom
Huracán
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2007 Huracán 99 (36)
2007– Cagliari 63 (14)
2009Vélez Sársfield (silihan) 16 (3)
2010–2011Colón (silihan) 20 (4)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:53, 6 Agustus 2011 (UTC).


Joaquín Oscar Larrivey (lair ing Gualeguay, Entre Ríos, 20 Agustus 1984; umur 34 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganagaraané Argentina sing main kanggo klub Cagliari Calcio, lan biyasa main ing posisi penyerang.[1]

Larrivey miwiti karir junioré ing klub Huracán salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau. Pindah ing klub Cagliari, ya iku klub sing sempet njilihaké panjenengané ing Vélez Sársfield[2] lan Colón.[3][4]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Il Cagliari dà i numeri". Cagliari Calcio (ing basa Italian). 10 August 2011. Dijupuk 25 August 2011. 
  2. "Arrivederci Larry!". Cagliari Calcio (ing basa Italian). 12 February 2009. Dijupuk 10 August 2010. 
  3. "Larrivey al Colòn". Cagliari Calcio (ing basa Italian). 5 August 2010. Dijupuk 10 August 2010. 
  4. "El Bati Larrivey ya es uno más". Club Atlético Colón (ing basa Spanish). 8 August 2010. Dijupuk 10 August 2010. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]