Menyang kontèn

Jjamppong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jjamppong
JinisGuksu
AjanganMain course
Panggonan asalKorea
Olah-olahan nasional gegayutanKorean cuisine
Hawa ajanganHot
Buku masakan: Jjamppong  Médhia: Jjamppong
Korean name
Hangul짬뽕
Hanjan/a
Alihaksara Koréa Kang Sinampurnajjamppong
McCune–Reischauertchamppong

Jjamppong ( Hangul짬뽕 ) yaiku sup mi Korea kanthi panganan laut, pedhes - utawa duduh kaldu adhedhasar daging karo rasa gochugaru (bubuk lombok). [1] Bahan-bahan umum kalebu bawang, bawang putih, zucchini Korea, wortel, kubis, cumi-cumi, kerang, lan daging babi . [2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Rodbard, Matt (2 February 2016). "Recipe: Jjampong (Spicy Seafood Noodle Soup)". The Wall Street Journal. Dibukak ing 14 April 2016.
  2. Yarvin, Brian (2014). A World of Noodles. Woodstock, VT: Countryman Press. kc. 134. ISBN 978-1-58157-210-0.