Jason Mraz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Jason Mraz
Jeneng lair Jason Thomas Mraz'
Saka

Mechanicsville, Virginia

Génre Cadas, Lagu pop, alternatif, blue-eyed soul
Pakaryan Penyanyi Pencipta lagu, Pemusik
Piranti vokalis, gitaris, mandolin, ukulele
Mangsa akarya 1999–sekarang
Labèl Atlantic (2005-sekarang)
Elektra (2002–2005)
Sana jaringan www.jasonmraz.com

Jason Mraz iku penyanyi lan panulis lagu saka Amérika Sarékat sing miyos tanggal 23 Juni 1977. Jason Mraz miyos lan gedhe ing MechanicsvilleMechanicsville, VirginiaVirginia, AS. Gaya musiké ya iku reggae, poppop, rockrock, folkfolk, jazzjazz, lan hip hophip hop.

Kauripan pribadi[sunting | besut sumber]

Mraz iku keturunan wong Céko liwat mbah kakungé, sing pindhah menyang Amerika SerikatAmerika Serikat saka Austria-Hongaria ing taun 1915.[1] Jenengé ing basa Céko artiné "beku".[1]

Mraz dhateng ing The American Musical and Dramatic Academy ing New York, ing wektu sing ringkes, awaké sinau teater musikal sadhurungé pindhah ing San Diego.

Mraz iku vegan,[2] lan duwé kebon alpukat ing Northern San Diego County cedhakFallbrook.[3] Mraz pindhah ing Chickhominy Middle School.

Album[sunting | besut sumber]

  • Live at Java Joe's dirilis (2001)
  • Sold Out (In Stereo) dirilis (2002)
  • The E Minor EP in F dirilis (2002)
  • [[Waiting for My Rocket to Come dirilis (2002) #55 AS (Platinum)
  • Tonight, Not Again: Jason Mraz Live at the Eagles Ballroom (2004)
  • Mr. A-Z (2005) #5 AS
  • Geekin' Out Across the Galaxy (2006)
  • We sing, we dance, we steal things (2008)

Lagu sing kondhang[sunting | besut sumber]

  • I Melt With You (2004)
  • Summer Breeze (2004)
  • Rainbow Connection, daripada album For The Kids Too! (2004)
  • Shy That Way, (2005)
  • Good Old Fashioned Loverboy, (2005)
  • Keep on Hoping, (2005)
  • I'M Yours
  • Make it Mine
  • Butterfly
  • Geek in the Pink

Catetan[sunting | besut sumber]

  1. ^ a b Blair, Tom (November 2008). "Dialogue: Jason Mraz". San Diego Magazine. Retrieved 2009-02-06. 
  2. ^ Vegpage.com
  3. ^ Sandiegomagazine.com

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Jason Mraz ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jason_Mraz&oldid=997817"