Jan Jacob Rochussen

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Jan Jacob Rochussen (Etten, 23 Oktober 1797Den Haag, 21 Januari 1871) iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 49. Dhèwèké maréntah antara taun 18451851.

Rikala pamaréntahan Rochussen, pamaréntah Hindhia-Walanda ngirim ekspedhisi menyang Bali, Palembang, Bangka, Sulawesi Selatan lan liya-liyané.

Uga delengen[besut | besut sumber]