Jacques Tardi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jacques Tardi
Jacques Tardi 20100328 Salon du livre de Paris 1.jpg
Tardi
Jeneng pènTardi
PakaryaArtis, Komikus
BangsaPrancis
Warga nagaraPrancis
Karya gedhéAdieu, Brindavoine
Adèle Blanc-Sec
Griffu
Ici Même
Tueur de cafards

Jacques Tardi inggih punika artis sarta komikus saking Perancis ingkang miyos wonten ing Valence nalika tanggal 30 Agustus, 1946, panjenenganipun kondhang dadosTardi.

Biografi[besut | besut sumber]

Sasampunipun lulus saking École nationale des Beaux-Arts de Lyon sarta École nationale supérieure des arts décoratifs wonten ing Paris, panjenenganipun dados panyerat komik nalika taun 1969, yuswa 23 taun, mlebet wonten ing majalah komik Franco-Belgian, Pilote.[1][2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Lambiek Comiclopedia. "Jacques Tardi".
  2. Biografi Tardi