Jack LaLanne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jack LaLanne
Jack LaLanne.jpg
LaLanne, 2007
LairFrancois Henri LaLanne
(1914-09-26)Sèptèmber 26, 1914
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat San Francisco, California, Amérikah Sarékat
PatiJanuari 23, 2011(2011-01-23) (umur 96)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Morro Bay, California, Amérikah Sarékat
Jalaran patiPneumonia
Forest Lawn Memorial Park
BangsaAmerican
Jeneng liyaFrancois Henri Jack LaLanne
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1959-2009
Sana jaringanhttp://www.jacklalanne.com/

Francois Henri "Jack" LaLanne (26 Sèptèmber 191423 Januari 2011) sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]