Jack LaLanne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jack LaLanne
Jack LaLanne.jpg
LaLanne, 2007
Lair Francois Henri LaLanne
(1914-09-26)Sèptèmber 26, 1914
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat San Francisco, California, Amérikah Sarékat
Pati Januari 23, 2011(2011-01-23) (umur 96)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Morro Bay, California, Amérikah Sarékat
Jalaran pati Pneumonia
Forest Lawn Memorial Park
Bangsa American
Jeneng liya Francois Henri Jack LaLanne
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1959-2009
Sana jaringan http://www.jacklalanne.com/

Francois Henri "Jack" LaLanne (26 Sèptèmber 191423 Januari 2011) sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]