J.W. van Lansberge

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mr. Johan Wilhelm van Lansberge (Santa Fé de Bogota, Kolombia, 16 November 1830Mentone, 17 Dhésèmber 1903), iku Gubernur-Jendral Indhiya Nèderlan sing kaping 55. Dhèwèké maréntah antara taun 18751881.

Nalika dhèwèké lair, bapané iku Gubernur Suriname.

Uga delengen[besut | besut sumber]