J.W. van Lansberge

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Mr. Johan Wilhelm van Lansberge (Santa Fé de Bogota, Kolombia, 16 November 1830Mentone, 17 Dhésèmber 1903), iku Gubernur-Jendral Indhiya Nèderlan sing kaping 55. Dhèwèké maréntah antara taun 18751881.

Nalika dhèwèké lair, bapané iku Gubernur Suriname.

Uga delengen[besut | besut sumber]