J.W. van Lansberge

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Mr. Johan Wilhelm van Lansberge (Santa Fé de Bogota, Kolombia, 16 November 1830Mentone, 17 Dhésèmber 1903), iku Gubernur-Jendral Indhiya Nèderlan sing kaping 55. Dhèwèké maréntah antara taun 18751881.

Nalika dhèwèké lair, bapané iku Gubernur Suriname.

Uga delengen[besut | besut sumber]