J.W. van Lansberge

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Mr. Johan Wilhelm van Lansberge (Santa Fé de Bogota, Kolombia, 16 November 1830Mentone, 17 Desember 1903), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 55. Dhèwèké maréntah antara taun 18751881.

Nalika dhèwèké lair, bapané iku Gubernur Suriname.


Uga delengen[sunting | besut sumber]